Enheter som er kompatible med Apple Pay

Finn ut hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller som er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan du bruke dem for kjøp og betalinger.

Kompatible iPhone-modeller

• iPhone-modeller med Face ID

• iPhone-modeller med Touch ID, bortsett fra iPhone 5s

For å se om du kan bruke Apple Pay på iPhonen, må du se hvilken iPhone-modell du har.1

Bruk Apple Pay med en kompatibel iPhone for kjøp og betalinger

Kompatible iPad-modeller

• Alle modeller av iPad Pro, iPad Air, iPad og iPad mini som har Touch ID eller Face ID

For å se om du kan bruke Apple Pay på iPaden, må du se hvilken iPad-modell du har.

Bruk Apple Pay med en kompatibel iPad for kjøp og betalinger

Kompatible Apple Watch-modeller

• Apple Watch Series 1 og nyere

For å se om du kan bruke Apple Pay på Apple Watch, må du se hvilken Apple Watch-modell du har.

Du kan bruke Apple Pay med kompatible Apple Watch for kjøp og betalinger

Kompatible Mac-modeller

• Mac-modeller med Touch ID

• Mac-modeller lansert i 2012 eller senere sammen med en iPhone eller Apple Watch der Apple Pay er aktivert

• Macer med Apple-chip som er koblet til et Magic Keyboard med Touch ID

Bruk Apple Pay med en kompatibel Mac for kjøp og betalinger

Kompatible Apple Vision Pro-modeller

• Apple Vision Pro

Bruk Apple Pay med en kompatibel Vision Pro for kjøp og betalinger

1. For å bruke Apple Pay for kjøp i Chile og Vietnam må du ha en iPhone 6 eller nyere med iOS 12.5.2 eller nyere. For bruk med Apple Watch må du ha en Watch Series 4 eller nyere med watchOS 9.0 eller nyere. Apple Watch må være koblet til en iPhone 8 eller nyere.

2. Hvis du vil bruke Apple Pay til kjøp i butikker i Japan, trenger du en iPhone 8 eller nyere eller en Apple Watch Series 3 eller nyere. Eventuelt kan du bruke en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2 som er kjøpt i Japan. Slik finner du ut om enheten din ble kjøpt i Japan.

3. I Fastlands-Kina kan du bare bruke Apple Pay på nettet i Safari på en kompatibel iPhone eller iPad med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. I Nederland kan du bruke Apple Pay på nettet kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller.

4. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med systemer for kollektivtransport. Se hvilke enheter som er kompatible i Japan, Fastlands-Kina og andre steder der du kan reise med kollektivtransport.

5. Bare i USA. Sending og mottak av penger med Apple Pay og Apple Cash-kort er tjenester som leveres av Green Dot Bank, medlem av FDIC. Les mer om vilkårene.

6. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med student-ID-kort Se hvilke iPhone-modeller som støtter ekspresskort med reservestrøm.

7. I enkelte land og områder blir Meldinger for bedrifter gjort tilgjengelig på rullerende basis.

8. I Fastlands-Kina kan Apple Pay ikke brukes i apper på kompatible Macer.